Retsept almashamiz
|
|
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 18:38 | Изох # 1 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| Assalom aleykum. bu yerda kim nima pishiriq yoki ovqat saltlarni pishirishni örganamiz. agar oldindan bilsak ritseptlaringizni yozib qoldiring iloji bölsa rasimi bilan. shaxsan man har kuni nima ovqat qilish haqda bosh qotiraman va darrov intrnetni yoqib bir noyob ovqat qidira boshlayman qani unda manga öxshagan izlanishda bölgan insonlaga yordamlashilu.
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 18:43 | Изох # 2 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| bugun lag'mon tayyorlaymiz
|
|
| |
unet | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 18:44 | Изох # 3 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 667
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 248
Холати: Хозир йўқ
| QOYIL ZOLUSHKA SANATINGIZGA OVQAT QILISH HAM BIR SANAT
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 18:52 | Изох # 4 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| hullas oldin örtacha yumshoqlikda oddiy hamir qorib olamiz ba'zilar tuxum ham soladi solsangiz ham böladi bu özingizga bog'liq. masalan men sommiman. hamir örta yumshoqlikda bölgandan keyin uni 20 minut tindirib qöyamiz lekin har 5 minutda uni mushtlab turamiz. hamirimizni yapaloq shakilga keltirib uzun uzun lentachalar kesib olamiz va lentachalarni qölarimiz bilan chözib yog'langan laganga yoki ustol ustiga mana bunday shaklda örab chqamiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 18:54 | Изох # 5 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| ustidan yana bitda yog'lab salafan bilan yopib qöyamiz agar kun issiq bölsa haladilnikga qöyib turamiz. 20 minutlardan keyin chözishni boshlaymiz öralgan lentalarimizni olib sekin astalik bilan barmooqlarimiz uchlari bilan dumalatgan bölib chözamiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 18:58 | Изох # 6 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| kamida 3 martacha u uchidan bu uchigacha chözganimizdan keyin bitta uchini qölimizga olib rasmdagidek öraymiz va stol burchaagiga yaxshilap urib oldindan qaynab turgan tuzli suvimizga solamiz Добавлено (17-Янв-2011, 18:58) --------------------------------------------- va bittta qaynab chqgandan keyin chövlada olib darrov muzdek suvga solamiz va yuvib suvini selgitishga qöyamiz. hammasini pishirib olingandan keyin kim qancha yiyishiga qarab hamirlani bölib tarelkamizga solamiz va boyagi pishirilgan suvda chayib olsak yanna issiq böladi ustiga esa sayimizni salmiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 19:02 | Изох # 7 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| say gösh 2 ta piyoz 2 ta pamidor 4 5 ta balgariskiy basay (karescha karom chimchi qilinadigan karom) chisnok tamat tuz jandiq
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 19:09 | Изох # 8 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| hammasini uzunchoq qilib tög'rab olamiz va qizib turgan yog'ga avval göshni solib bitta aylantirb piyozni solamiz ikkalsini 2 minutcha qovuriganimizdan keyin pamidor va tamatimizni solamiz uni ham ikki minut qovrib olib sal suvi kamaygandajandu 2 minutdan keyin basayni solamiz va basay sal oyoq qölini chözguncha qovrub turamiz basay ölgandan keyin balgariskiyni qovrimiz balgariskiy solingada köp qovrilmidi balgariskiy tri böb turish kere tabga köra tuz va qövurmammizni böyiga ozgina yetmidgan suv solamiz va biita qaynagandan kein oldindan tög'ralgan chisnokni solib aralashtirmasdan qozon qopqog'i yopiladi va olov öchiriladi bir pas dimlanadi özini issig'ida söng hamirninustiga solinadi bu quyuq ovqatlar turiga kirgani uchun chuqur tarelkaga suvi ozroq masalig'ini köproq qilib suzamiz va yom´qimili ishtaha tilaymiz. Olloh Hayrli qilsin
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 19:13 | Изох # 9 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| huddi shu masaliqga hamir emas guruch dimlasangiz gampan böladi
|
|
| |
toxaclub | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 19:33 | Изох # 10 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 692
Тақдирланишлар: 2
Хурмат даражаси: 379
Холати: Хозир йўқ
| Axa yaxwi tema
|
|
| |
Anv@rbek | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 19:40 | Изох # 11 |
Иштирокчи
Гурух: ФОРУМ МОДЕРАТОРИ!
Изохлар: 128
Тақдирланишлар: 7
Хурмат даражаси: 1436
Холати: Хозир йўқ
| Ishtaxa ochar tema
|
|
| |
toxaclub | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 19:43 | Изох # 12 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 692
Тақдирланишлар: 2
Хурмат даражаси: 379
Холати: Хозир йўқ
| Lekin ovqatlarni tayyorlash qiyin ekan
|
|
| |
unet | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 20:13 | Изох # 13 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 667
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 248
Холати: Хозир йўқ
| YOQIMLI ISHTAHA
|
|
| |
toxaclub | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 21:06 | Изох # 14 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 692
Тақдирланишлар: 2
Хурмат даражаси: 379
Холати: Хозир йўқ
| Raxmat
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:16 | Изох # 15 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| hösh toxani fikirlarini inobatga ogan holda hozi onson ovqa qilamiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:24 | Изох # 16 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| hösh tovaga yog' solamiz va ozgina qizdirib olamiz va tuhumni olib
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:25 | Изох # 17 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| yog'ga solamiz ozgina tuz solib 5 daqiqa tegmamiz mana tuhum ham tayyor yoqimli ishtaha
|
|
| |
toxaclub | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:31 | Изох # 18 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 692
Тақдирланишлар: 2
Хурмат даражаси: 379
Холати: Хозир йўқ
| Eng zor taomde faqat shu tuxum qovuriwni bilaman
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:36 | Изох # 19 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| Morkofcha endi esa bozorlarda har qadamda uchridgan sevib istemol qiladgan salaimizni tayyorlamiz unnig uchun 5 ta qizil sabsi 1 choy qoshiq tuz 1 choy qoshiq kashnich urug'i 1 choy qoshiq qizil quruq garimdori 1 osh qoshiq uksuz 1 choy qoshiq murch 1 osh qoshiq shakar 5 qoshiq yog' bitta piyoz kere böladi hullas boshladik
|
|
| |
toxaclub | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:39 | Изох # 20 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 692
Тақдирланишлар: 2
Хурмат даражаси: 379
Холати: Хозир йўқ
| 100 ta taom yozgandan 1 martta pishirib yegan yaxwi
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:40 | Изох # 21 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| sabzini mahsuz qirg'ichdan ötkazamiz yoki qölda maydaroq uzuncha qilib tög'raymiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:42 | Изох # 22 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| va unga tuz solib 20 minutga qöyib qoyamiz uni suvi chqadi va suvini qölimiz bilan yanayam yaxshiroq chqishiga yordam beramiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:43 | Изох # 23 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| va mana bunday holda siqib suvini ajratib olamiz agar shör bölib ketsa muzde suvda chayib tashang
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:44 | Изох # 24 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| unga uksuz solib ustini yopib qöyamiz ungacha 5 qoshu yog'ga piyozni solib qizarguncha qpvrimiz
|
|
| |
zolushka | Сана: Душанба, 17-Янв-2011, 22:45 | Изох # 25 |
Sayyod.com мухлиси
Гурух: Форум аъзоси
Изохлар: 504
Тақдирланишлар: 1
Хурмат даражаси: 106
Холати: Хозир йўқ
| keyin piyozni ajratib olib hamma ziravorlarimizni solib ustiga yog' solib aralashtiramiz va 1 soaatda holadilnikda turgandan keyin tayyor böladi. Olloh barakotli qilsin
|
|
| |